top of page
warmtepompen op dak

Een lucht-waterwarmtepomp,
dat is pas ecologisch verwarmen

arrow-down.gif

RENDEMENT VERZEKERD VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Bent u begaan met het milieu? Kies dan voor de verwarming van uw woning resoluut voor de nieuwste technologie, namelijk voor een lucht-waterwarmtepomp. Dit type van warmtepompen gebruikt de omgevingslucht om het water op te warmen en maakt ons minder afhankelijk van fossiele brandstoffen die het milieu zo belasten. Zij zijn eenvoudig te plaatsen en garanderen een hoog rendement en dus een meer dan behoorlijk wooncomfort.

intro
warmtepompen

LUCHT-WATERWARMTEPOMPEN HOGE EN LAGE TEMPERATUUR

Bij Klimaco plaatsen wij de lucht-waterwarmtepompen van Daikin bij verbouwingen en in nieuwbouwprojecten. Zegt het u iets, dan onderzoeken we graag welke installatie voor u de beste oplossing is. Want er bestaan binnen dit type van warmtepompen nog deze mogelijkheden.

  • Lucht-waterwarmtepompen lage temperatuur (tussen 35° en 55°) zijn de aangewezen optie voor nieuwbouwwoningen. Zij worden gecombineerd met vloerverwarming of vloerconvectoren en geven een constante aangename temperatuur af.

  • Lucht-waterwarmtepompen hoge temperatuur (boven 55°) zijn dan weer de ideale oplossing bij renovatie. Ze worden aangesloten op de reeds aanwezige radiatoren.

  • Interessant is dat beide types u mits de aansluiting op een boiler tegelijk kunnen voorzien van sanitair warm water.
     

MEER WETEN OVER WARMTEPOMPEN?

Vertrouw op de expertise van Klimaco uit Dendermonde. Wij zijn  uw partner voor deskundig advies en een professionele plaatsing.

warmtepomp

FULL SERVICE: VAN ADVIES TOT AFTERSALES

Met de bovenstaande uitleg heeft u al een beetje info. Maar wil u écht gaan verwarmen met een lucht-waterwarmtepomp, dan komen we best bij u langs om de concrete situatie van uw woning te bekijken. Wij zijn zelfwerkende patroons en geven gepast advies en een vrijblijvende offerte op maat van uw behoeften. Ook de plaatsing en afwerking doen we volledig zelf.

Er is dus niets zo makkelijk als werken met Klimaco. Want een mankementje of vragen achteraf … u kunt op onze professionele diensten blijven rekenen, ook na verkoop!

bottom of page