top of page
Airco Daikin

Airconditioning voor de perfecte temperatuur binnenshuis

arrow-down.gif

KLIMAATOPLOSSINGEN VOOR IEDERS COMFORT EN GEZONDHEID

De juiste temperatuur in elke kamer apart is niet alleen aangenaam maar ook gezond. Iets frisser in de slaapkamer voor een verkwikkende nachtrust, een beetje warmer in het bureau waar u soms uren stilzit, ook in de living waar het hele gezin ’s avonds na ieders dagtaak samenkomt. Dat is zonder meer mogelijk als u voor de aangepaste airco gaat.

 

Als Daikin dealer is Klimaco ideaal geplaatst om u te adviseren over alle klimaatoplossingen die er bestaan. We leggen u de voordelen van elke airco of lucht-luchtwarmtepomp uit en ook waarom het ene systeem in uw geval meer aangewezen is dan het andere.

intro
airco

MONOSYSTEMEN EN MULTISPLITSYSTEMEN

Kortweg komt het erop neer dat wij zowel enkel-splitinstallaties plaatsen waarbij een enkele buitenunit met slechts één binnenunit verbonden is. Een multisplitsysteem daarentegen bestaat uit een lucht-luchtwarmtepomp die de temperatuurregeling dankzij meerdere binnenunits in maximum vijf verschillende kamers toelaat. De lucht-luchtwarmtepomp verwarmt uw huis met de lucht die van buiten aangezogen wordt en in de binnenunit over een verwarmingselement gaat. Omgekeerd biedt ze een welkome afkoeling tijdens de hete zomers van de laatste jaren. Wat u ook kiest, er is niets zo efficiënt en ecologisch als koelen en verwarmen met een airco-installatie.

OVERWEEGT U DE INSTALLATIE VAN AIRCO? CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

Wij zijn actief in de wijde omgeving van Dendermonde, Lebbeke, Buggenhout, Wichelen, Wetteren en Aalst … voor nieuwbouw én renovatie! Maar ook in West-Vlaanderen én Antwerpen!

airco in keuken

DIVERSE UITVOERINGEN EN MODELLEN MOGELIJK

Omdat elke woning anders is van stijl, inrichting en mogelijkheden, heeft Daikin verschillende toestellen ontwikkeld. Zo zijn er wandmodellen die hoog op de muur opgehangen worden; ook vloermodellen die op of net boven de grond geplaatst worden. Maar geen nood: ze zijn alle sober en discreet en ontsieren uw woning in geen geval. Wilt u uw airco liever niet zien, dan zijn de inbouwmodellen van Daikin de voor de hand liggende optie.

bottom of page